Kako postati član SFRR
Sekcija za fitnes, rekreacijo in regeneracijo

Kako postati član SFRR


20. 10. 2020 se je zbralo več kot 25 gospodarskih subjektov s področja fitnesa, rekreacije in regeneracije, ki so imeli dovolj čakanja! Združili smo se v sekcijo pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenije (v nadaljevanju: GZS).

GZS je največja, najmočnejša in najvplivnejša organizacija in že 170 let povezuje gospodarske subjekte v Sloveniji. Njeno temeljno poslanstvo je izboljševanje poslovnega okolja, kar posledično omogoča večjo gospodarsko rast. Med drugim se ukvarja z lobističnimi aktivnostmi in ponuja zelo raznovrstne storitve v podporo poslovanju podjetij doma in v tujini.  

Člani sekcije smo se s skupnim ciljem, da po uradni poti oblast opozorimo, da je pozabila na nas, in izpostavimo svoje težave, sočasno pa ji želimo ponuditi rešitve, ki so se uveljavile v tujini. Pobudniki se zavedamo, da je pri dialogu s pristojnimi institucijami pomembna naša množičnost, saj bomo skupaj močnejši! Prav zato smo ustanovili Sekcijo za fitnes, rekreacijo in regeneracijo (v nadaljevanju: SFRR). Pobudniki izhajamo s področja fitnesa, zato smo na začetku najlažje zbrali podjetja iz te dejavnosti. Potrebujemo pa tudi vas, da razširimo skupni glas. Želimo izvedeti, s katerimi težavami in odprtimi vprašanji se ukvarjate, da jih poskušamo združiti in najti možne rešitve.

Seveda članstvo v GZS ni brezplačno, a je to edina pot, saj mora država prek GZS prisluhniti našim željam in zahtevam. Za poslovni subjekt z do 5 zaposlenimi znaša letna članarina 210 EUR letno, za subjekt z več kot 6 zaposlenimi pa 330 EUR letno. Cena je seštevek članarine v GZS in članskega prispevka v SFRR. 

Do zdaj nas je nekaj posameznikov namenilo svoj čas in vložilo trud v prizadevanja, da bi nam uspelo doseči boljše razmere za vse nas. 

Upamo, da imaš tudi ti dovolj čakanja in da imaš energijo, željo, idejo, da skupaj dosežemo še več! 


Kako se včlanite?
  1. Izpolnite pristopni obrazec
  2. Pošljite ga na info@gzs.si ter info-sfrr@gzs.si

 

ČLANSKI PRISPEVEK>>