Kako postati član SFRR
Sekcija za fitnes, rekreacijo in regeneracijo

Kako postati član SFRR


20. 10. 2020 se je zbralo več kot 25 gospodarskih subjektov s področja fitnesa, rekreacije in regeneracije, ki so imeli dovolj čakanja! Združili smo se v sekcijo pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenije (v nadaljevanju: GZS).

GZS je največja, najmočnejša in najvplivnejša organizacija in že 170 let povezuje gospodarske subjekte v Sloveniji. Njeno temeljno poslanstvo je izboljševanje poslovnega okolja, kar posledično omogoča večjo gospodarsko rast. Med drugim se ukvarja z lobističnimi aktivnostmi in ponuja zelo raznovrstne storitve v podporo poslovanju podjetij doma in v tujini.  

Člani sekcije smo se s skupnim ciljem, da po uradni poti oblast opozorimo, da je pozabila na nas, in izpostavimo svoje težave, sočasno pa ji želimo ponuditi rešitve, ki so se uveljavile v tujini. Pobudniki se zavedamo, da je pri dialogu s pristojnimi institucijami pomembna naša množičnost, saj bomo skupaj močnejši! Prav zato smo ustanovili Sekcijo za fitnes, rekreacijo in regeneracijo (v nadaljevanju: SFRR). Pobudniki izhajamo s področja fitnesa, zato smo na začetku najlažje zbrali podjetja iz te dejavnosti. Potrebujemo pa tudi vas, da razširimo skupni glas. Želimo izvedeti, s katerimi težavami in odprtimi vprašanji se ukvarjate, da jih poskušamo združiti in najti možne rešitve.

Seveda članstvo v GZS ni brezplačno, a je to edina pot, saj mora država prek GZS prisluhniti našim željam in zahtevam. Za poslovni subjekt z do 5 zaposlenimi znaša letna članarina 210 EUR letno, za subjekt z več kot 6 zaposlenimi pa 330 EUR letno. Cena je seštevek članarine v GZS in članskega prispevka v SFRR. 

Do zdaj nas je nekaj posameznikov namenilo svoj čas in vložilo trud v prizadevanja, da bi nam uspelo doseči boljše razmere za vse nas. 

Upamo, da imaš tudi ti dovolj čakanja in da imaš energijo, željo, idejo, da skupaj dosežemo še več! 

Kako se včlaniti?